Koncert typer

"JULEKONCERT: Jul i Bongoskoven"

Der findes hus-nisser, gård-nisser, drille-nisser og Bongo-Nisser!

I skal møde Bongo-Nissen. Han vil holde julefest i Bongo-Skoven i år. Men dyrene er svære at finde, så han må ud at lede efter dem. Undervejs møder han Nissefar, Banjomusen, Juleslangen og Pebernødde-aben.

Vi skal synge julesange I kender og nogle nye Bongo-julesange og I skal være med til at spille og danse.

Kom med på jule-eventyr med Bongo-Nissen

Og kom med nissehuer på!


BongoBjørne & SalsaSlanger

Velkommen til en koncert, hvor I skal være med! Vi skal på tur i den livlige og spændende Jungle! Her møder vi forskellige dyr; vilde og tamme, modige og bange, som kan sjove rytmer, sange og bevægelser. Bl.a. den frække Maracas-abe, Salsa-slangen der danser og den STOOORE stærke Bongo-Bjørn! I skal være med til at synge, spille og danse! Vi tager på tur med den lille kanin, Melodunte.   

Det er musik, bevægelse og rytmeleg! Den gode musik og de i ørefaldende sange understøtter bevægelserne og fantasien når vi tager på Bongo-Jungle-Sjov sammen.

Kom med!  Det bliver vildt!

God musik, lækre rytmer, iørefaldende sange børnene hurtigt kan synge med på, bevægelsesglæde og samvær, det er vigtigt for os! 

Denne koncert er også populær blandt institutioner. Børnene bliver inddraget og vi spiller for både de store vuggestuebørn , børnehavebørn. Vi tilpasser efter alder.


BongoBjørne & SalsaSlanger Skolekoncert

Velkommen til en koncert hvor vi møder sjove SalsaSlanger, BongoBjørne og Maracas Aber.

Denne koncert tager udgangspunkt i ovenstående koncert men der er skruet op for spændingen, de pædagogiske virkemidler og de ting vi involverer børn/elever i. Det er denne koncert vi har afholdt alle Åben-skole koncerter i Københavns kommune

Denne koncert er primært rettet mod Indskolingen og større børnehavebørn


"I den mørke Bongoskov", Halloween-koncert

Sommeren er slut. Den mørke tid kommer nu, og JungleBongo inviterer indenfor i Bongoskoven! Her bor forunderlige dyr. De er ret sjove – men kan måske også være en lille smule uhyggelige – kun lidt. Måske dukker den store pelsede BONGO-BJØRN op…! Uhaa!

Børn og voksne vil blive inddraget med musik, sang og løjer og vi vil bl.a. lave en Halloween-dans. Vi skal også møde Melodunte, den lille kanin, Maracas-aben, Salsa-slangen, m.fl.

Bare rolig, vi har sat nogle lygter op, så de uhyggelige genfærd holder sig væk! Kom! Det bliver (lidt u) hyggeligt - og mega sjovt! Og kom gerne i dit Halloween-kostume, hvis du har lyst.

Hvis vi skal vælge mellem ’Slik eller Ballade’, så er det selvfølgelig, helt klart, ballade, når JungleBongo inviterer til koncert med dyrene i Bongoskoven.

Vi glæder os!


Alle vores koncerter byder på livsglad musik, sjove bevægelser, dans og rytmelege. De iørefaldende sange understøtter bevægelserne og fantasien, når vi tager på Bongo-Sjov sammen.

JungleBongo brænder for at give glæden ved sang og musik videre til børn – og voksne, formidlet med sjov og spænding via en fortælling. Det vigtige er kvalitet i musikken, rytmerne, iørefaldende sange børnene hurtigt kan synge med på, bevægelsesglæde og samvær.

De forskellige dyrs egenskaber kender børnene fra dem selv (vild, tam, modig, bange, osv.)

Bevægelser, der knytter sig til fortællingen og sangene, er bl.a. inspireret af børneyoga.

Musikken er inspireret af Latinamerika, Afrika og der kommer et par gamle danske kendinge.

Vi spiller koncerter for familier, for institutioner og skoler. Enten tager vi ud i f.eks. institutionerne eller de inviteres i kulturhuset eller på biblioteket. Vi spiller for indskolings børn, børnehavebørn og de store vuggestuebørn. Det bliver en medrivende oplevelse – for alle involverede.

Der er rabat ved køb af flere koncerter.

se her: https://www.youtube.com/watch?v=-4pYsI3RrAI 

www.kids.vivamusic.dk og  www.vivamusic.dk og  www.polcalypso.dk og  http://arp-art.dk  

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram