Åben skole booking

Åben Skole/Musik i Skolens samarbejde med JUNGLEBONGO er et gratis tilbud til skoler i Københavns kommune om gratis koncerter for indskolingen og specialklasser. 

Er du lærer eller ansat på en skole og gerne vil booke os, skal du blot sende en mail til jeanette[snabela]vivamusic.dk ([snabela] = @) og bede om en eller flere koncerter, gerne også med ønske om dato for koncerten. Det kan vi også finde ud af efterfølgende. Læg mærke til at det er et krav at der somminimum er 60 børn til koncerten.

Vi fremsender herefter en simpel kontrakt, der skal sendes retur i underskrevet stand. Det vil fremgå af kontrakten, at det er et gratis arrangement. Det er ren dokumentation.

Har du yderligere spørgsmål kan du ringe på 20 66 22 tredive. 

Skolen får adgang til et undervisningsmateriale, som kan bruges før og efter koncerten bl.a. i musikundervisningen. Der er et menupunkt her på hjemmesiden, der hedder 'undervisningsmateriale', hvor I finder det hele.

Mere information finder du på aabenskole.kk.dk/indhold/bongobj-rne-salsaslanger

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram