Åben dagtilbud booking

Åben Dagtilbuds samarbejde med JUNGLEBONGO er et gratis tilbud til dagtilbud og institutioner i Københavns kommune om gratis koncerter og medfølgende materiale til at bruge før og efter. 

Er du pædagog, medhjælper, dagplejer, el. andet og gerne vil booke os til institutionen, på biblioteket hvor I mødes eller lign., skal du blot sende en mail til jeanette[snabela]vivamusic.dk ([snabela] = @) og bede om en eller flere koncerter, gerne også med ønske om dato for koncerten. Det kan vi også finde ud af efterfølgende.

Vi fremsender herefter en simpel kontrakt, der skal sendes retur i underskrevet stand. Det vil fremgå af kontrakten, at det er et gratis arrangement. Det er ren dokumentation.

Har du yderligere spørgsmål kan du ringe på 20 66 22 tredive. 

I får adgang til et materiale, som kan bruges før og efter koncerten. Idéer til lege, sange I kan synge, musik- og rytmik lege, billeder I kan farvelægge, m.m. Der er et menupunkt her på hjemmesiden, der hedder 'materiale til dagtilbud', hvor I finder det hele.

Mere information finder du på https://aabendagtilbud.kk.dk/search/activities/junglebongo 

album-art

Daginstitutioner
00:00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram