JUNGLEBONGO har flere populære børnekoncerter:

BongoBjørne & SalsaSlanger

Velkommen til en koncert, hvor I skal være med! Vi skal på tur i den livlige og spændende Jungle! Her møder vi forskellige dyr; vilde og tamme, modige og bange, som kan sjove rytmer, sange og bevægelser. Bl.a. den frække Maracas-abe, Salsa-slangen der danser og den STOOORE stærke Bongo-Bjørn! I skal være med til at synge, spille og danse! Vi tager på tur med den lille kanin, Melodunte.   

Det er musik, bevægelse og rytmeleg! Den gode musik og de i ørefaldende sange understøtter bevægelserne og fantasien når vi tager på Bongo-Jungle-Sjov sammen.

Kom med!  Det bliver vildt!

God musik, lækre rytmer, iørefaldende sange børnene hurtigt kan synge med på, bevægelsesglæde og samvær, det er vigtigt for os! 

Denne koncert er også populær blandt institutioner. Børnene bliver inddraget og vi spiller for både de store vuggestuebørn , børnehavebørn og indskoling. Vi tilpasser efter alder.

"I den mørke Bongoskov", Halloween-koncert

Sommeren er slut. Den mørke tid kommer nu, og JungleBongo inviterer indenfor i Bongoskoven! Her bor forunderlige dyr. De er ret sjove – men kan måske også være en lille smule uhyggelige – kun lidt. Måske dukker den store pelsede BONGO-BJØRN op…! Uhaa!

Børn og voksne vil blive inddraget med musik, sang og løjer og vi vil bl.a. lave en Halloween-dans. Vi skal også møde Melodunte, den lille kanin, Maracas-aben, Salsa-slangen, m.fl.

Bare rolig, vi har sat nogle lygter op, så de uhyggelige genfærd holder sig væk! Kom! Det bliver (lidt u) hyggeligt - og mega sjovt! Og kom gerne i dit Halloween-kostume, hvis du har lyst.

Hvis vi skal vælge mellem ’Slik eller Ballade’, så er det selvfølgelig, helt klart, ballade, når JungleBongo inviterer til koncert med dyrene i Bongoskoven.

Vi glæder os!

"VASKEBJØRNEN SJASKEPLASKE"

Sure tæer og nullermænd - de skal væk simpelthen! En sjov koncert, hvor vi tager med vaskebjørnen Sjaskeplaske på 'rengøringstur'. Sjove sange, god musik, lidt læring om hygiejne på den sjove måde, rytmer og dans. Vi danser en 'strømpe-dans' og hvad lyder mon bedst; sure sokker eller rene fødder?

Fru Bongo: Jeanette Arp; sang, kalimba, tromme og dans. Synger desuden i VIVA, SKALA og POLCALYPSO. Har studeret på konservatoriet hos Lotte Kærså, og er udover musiker også danselærer og har i 20 år undervist i musik og dans med børn. www.arp-art.dk 

Hr. Bongo: Jesper Nørløv; congas, bongo, trommepad, div. perkussion og kor. Er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Han er blandt de mest brugte perkussionister i Danmark og har stor erfaring i at spille koncerter for og med børn. Spiller desuden i VIVA, SKALA, POLCALYPSO, med Stig Skovlind, Mads Westfald, m.fl.

Alle vores koncerter byder på livsglad musik, sjove bevægelser, dans og rytmelege. De iørefaldende sange understøtter bevægelserne og fantasien, når vi tager på Bongo-Sjov sammen.

JungleBongo brænder for at give glæden ved sang og musik videre til børn – og voksne, formidlet med sjov og spænding via en fortælling. Det vigtige er kvalitet i musikken, rytmerne, iørefaldende sange børnene hurtigt kan synge med på, bevægelsesglæde og samvær.

De forskellige dyrs egenskaber kender børnene fra dem selv (vild, tam, modig, bange, osv.)

Bevægelser, der knytter sig til fortællingen og sangene, er bl.a. inspireret af børneyoga.

Musikken er inspireret af Latinamerika, Afrika og der kommer et par gamle danske kendinge.

Vi spiller koncerter for familier, for institutioner og skoler. Enten tager vi ud i f.eks. institutionerne eller de inviteres i kulturhuset eller på biblioteket. Vi spiller for indskolings børn, børnehavebørn og de store vuggestuebørn. Det bliver en medrivende oplevelse – for alle involverede.

JungleBongo har bl.a. spillet til Amager Børnekulturfestival, i Dokk1 i Århus, været ude i børnehaver i Norddjurs, i kulturhuse i hovedstaden, på mange biblioteker i landet, vi har lang erfaring med skolekoncerter, ude med Spil Dansk samt meget meget mere.

Der er rabat ved køb af flere koncerter.

se her: https://www.youtube.com/watch?v=-4pYsI3RrAI 

www.kids.vivamusic.dk og  www.vivamusic.dk og  www.polcalypso.dk og  http://arp-art.dk