JUNGLEBONGO præsenterer koncerten:

BongoBjørnen & SalsaSlangen

Velkommen til en koncert, hvor I skal være med! Vi skal på tur i den livlige og spændende Jungle! Her møder vi forskellige dyr; vilde og tamme, store og små, modige og bange, som kan sjove rytmer, sange og bevægelser. Bl.a. den frække Maracas-abe, Salsa-slangen der danser og den STOOORE stærke Bongo-Bjørn! I skal være med til at synge, spille og danse! Vi er de dyr vi møder.   

Det er musik, bevægelse og rytmeleg! Den gode musik og de i ørefaldende sange understøtter bevægelserne og fantasien når vi tager på Bongo-Jungle-Sjov sammen.

Hr. & Fru Bongo: perkussionist Jesper Nørløv og sanger Jeanette Arp spiller, synger og danser.

Kom med!  Det bliver vildt!

Det centrale for JUNGLEBONGO er: God musik, lækre rytmer, iørefaldende sange børnene hurtigt kan synge med på, bevægelsesglæde og samvær. 

Sangenes tekster er skrevet på et sprog, der minder om børnenes eget, for at få dem til at tænke med og til selv at udtrykke sig og de appellerer til deres fantasi. De forskellige dyrs egenskaber kender børnene fra dem selv (vild, tam, modig, bange, osv.) Der er bevægelser, der knytter sig til nogle af sangene. De er bl.a. inspireret af børneyoga. Musikken appellerer til børnenes egne rytmer og til deres medleven. Vi glæder os!

Jeanette Arp; sang, kalimba, tromme og dans. Synger desuden i VIVA, TRIO SKALA og POLCALYPSO. Har studeret på konservatoriet hos Lotte Kærså, og er udover musiker også danselærer og har i 20 år undervist i musik og dans med børn. www.arp-art.dk 

Jesper Nørløv; congas, bongo, trommepad, div. perkussion og kor. Er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium. Han er blandt de mest brugte perkussionister i Danmark og har stor erfaring i at spille koncerter for og med børn. Spiller desuden i VIVA, TRIO SKALA, POLCALYPSO, med Stig Skovlind, Mads Westfald, m.fl.

se evt. her: https://www.youtube.com/watch?v=-4pYsI3RrAI 

www.kids.vivamusic.dk og  www.vivamusic.dk og  www.polcalypso.dk og  www.trioskala.dk